Встъпвайки в брак, чуваме ужасно много съвети и правила за семейния

...
Встъпвайки в брак, чуваме ужасно много съвети и правила за семейния
Коментари Харесай

9 правила за щастлив семеен живот, които не вършат работа

Встъпвайки в брак, чуваме извънредно доста препоръки и правила за фамилния живот: какво да вършим, по кое време и по какъв начин и какво е изрично неразрешено. А може ли да тръгнем против тях и просто да не ги съблюдаваме?

Ето 10 неприложими закона на фамилното благоденствие, които може и би трябвало да се нарушават, събрани от AdMe.ru.

Никога не лъжете колегата си

Хората, които ви поучават в никакъв случай да не лъжете половинката си, вероятно също не съблюдават този съвет. Защото чистата истина е, че всички хора лъжат. Премълчаването и недоизказаните неща също се броят. Само помислете какъв брой кахъри могат да бъдат спестени, в случай че не споделяте всички нюанси и елементи.

Бъдете слаба жена до мощния си мъж

Стремежът да изглеждаме нежни, слаби и раними създания, които се нуждаят от мощна опора, може да прерасне в прекомерна инфантилност. Не се превръщайте в капризно дете, а просто бъдете такива, каквито сте – мъжът ви се е влюбил във вас точно за това.

Не използвайте секса за помиряване

Снимка: Guliver / iStock

Може дълго да се сърдите на половинката си, а може и да се сдобрите, като си доставите наслаждение в леглото. Понякога аргументите за абсурда са дребни, безусловно изсмукани от пръстите – да вземем за пример драмите, че не ви се обръща задоволително внимание. Не казвайте, че сексът не помага…

Прекарвайте дружно свободното си време

Това също не е наложително – в случай че ви се желае да си отдъхнете един от различен, направете го. Да сте дружно е хубаво, само че единствено когато в действителност го желаете – тук е значимо качеството, а не количеството.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР